Algemene informatie/Privacywet

Zij Actief Nijnsel is een vereniging waar vrouwen elkaar ontmoeten. Vanaf 18 jaar ben je welkom om lid te worden van onze vereniging. We bieden activiteiten aan die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de interesse van onze leden. Maandelijks hebben we 1 à 2 activiteiten waaraan deel genomen kan worden. Deze zijn veelal op woensdagavond. In de wintermaanden is onze thuisbasis o.c. De Beckart. In de zomermaanden zijn we daar buiten actief.
Onze activiteiten bestaan onder andere uit: excursies, workshops, fiets-of wandeltochten, creatief, lezingen etc.

Privacywet:
Vanwege de AVG ( algemene verordening gegevensbescherming) gaan we zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Deze worden alleen gebruikt waar nodig binnen onze vereniging.
Uw persoonsgegevens zoals: Naam, adres, telefoonnr. of e-mail, worden alleen verstrekt aan onze bestuursleden en programmabegeleidsters ten behoeve van activiteiten Zij Actief Nijnsel.
De nieuwsbrief en overige mail ,worden onder BCC verstuurd.
Enkele foto’s van een activiteit plaatsen we op onze website en of in de media zoals plaatselijke krant, met een kort verslag van de activiteit erbij als p.r. voor onze vereniging.

Is na dit alles gelezen te hebben, uw interesse gewekt en zou u graag nog wat meer informatie van ons ontvangen.
Neem dan vrijblijvend contact op of stuur een mail naar info@zijactiefnijnsel.nl

Ook kunt u, na contact met ons opgenomen te hebben, geheel vrijblijvend, een kijkje komen nemen bij een van onze activiteiten.

U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Margo v.d. Wijst
Voorzitter